Bent u op zoek naar betrouwbare stappen om de donkere modus in Google Zoeken in te schakelen? Nou, dan moet je weten dat je zeker de plek hebt gevonden die je moet hebben. En als u ook andere vragen heeft, kunt u het Google Klantenservice nummer bellen. Het efficiƫnte team van experts zal u in een mum van tijd voorzien van het nodige.

De volgende gegeven stappen zijn om de donkere modus op Google Zoeken in te schakelen:

  • Ten eerste moet u op de startpagina van Google op de optie ‘Instellingen’ in de rechterbenedenhoek klikken.
  • Hierna moet je het ‘Donkere thema: UIT’ selecteren.
  • U kunt nu genieten van het nieuwe thema, dat actief zal zijn, ongeacht of u ‘Donkere modus’ hebt ingeschakeld voor uw apparaat.

En als u nu het donkere thema van Google uit de zoekresultaten wilt verwijderen, moet u deze stappen volgen:

  • Allereerst moet u op een pagina met zoekresultaten op het tandwielpictogram ‘Instellingen’ klikken.
  • Vervolgens moet u op het ‘Donkere thema: UIT’ klikken.
  • Eindelijk, eindelijk, wordt het donkere thema ingeschakeld totdat je het deactiveert met hetzelfde menu.

OPMERKING: u moet weten dat u het donkere thema ook vanuit alle zoekresultaten kunt inschakelen; dit omvat ook nieuws, video’s en afbeeldingen.

Maar als u het donkere thema van Google niet kunt krijgen – dit kan zijn omdat Google zijn platforms zelf bijwerkt, dan zou u geen problemen moeten hebben om het donkere thema in te schakelen, ongeacht welk programma u gebruikt of dat het de meest recente versie heeft. . En het donkere thema zou ook moeten detecteren welke instelling uw computer gebruikt en er standaard mee overeenkomen. Als u om welke reden dan ook het donkere thema op de hoofdpagina van Google niet kunt activeren, moet u een andere browser proberen of controleren op een update.

Als u klaar bent met het volgen van de genoemde stappen volgens de instructies, zou u dit op elk moment zelf moeten kunnen doen. Maar als u problemen ondervindt, moet u Contact Google Bellen nummer nederland. De technici zullen u onmiddellijk begeleiden met de meest geschikte oplossingen.